Een vakantiehuis kopen in Limburg op het water: Comfortship

Wie een vakantiehuis in Limburg wil kopen denkt misschien niet aan een boot. Toch heeft Limburg nu een geweldig alternatief voor het doorsnee-vakantiehuis: het Comfortship. Dit is een schip met het wooncomfort van een vakantiehuis, maar waarmee u gemakkelijk kunt varen en zo de Limburgse Maasplassen verkennen!
Dit varende vakantiehuis is een prachtige kans voor mensen die een vakantiehuis willen kopen in Limburg, maar niet willen vastzitten aan één plek. Met een Comfortship kunt u een vakantiehuis kopen in Limburg, in Comfortparc Wessem én in alle havens langs de Maas tegelijk!

Vorige pagina

Uniek maritiem park

De Comfortships worden in Wessem afgemeerd in een thuishaven die helemaal is afgestemd op luxueuze recreatie. Comfortparc Euroresorts Wessem wordt een uniek maritiem park aan de Limburgse Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. In het centrumgebouw vindt u alle faciliteiten om het verblijf in uw vakantiehuis optimaal te maken: van sauna en wellness-faciliteiten tot The Beacon Brasserie en het Caboose Restaurant. Praktische voorzieningen zoals de Dockmarket-winkel, wasserette en een informatiebalie ontbreken uiteraard niet. Wilt u in Limburg een varend vakantiehuis kopen, dan kunt u via de verhuurorganisatie uw Comfortship extra rendement laten opleveren.

Vakantiehuis kopen in Limburg op het water
Limburg staat vol met recreatieparken op het droge. Wie een vakantiehuis wil kopen in Limburg op het water ontdekt dat het aanbod schaars is. Het Comfortship is dus ook een exclusief vakantiehuis, met een grote waardevastheid. Vanaf € 390.000 v.o.n bent u al eigenaar, met een erfpacht van maar liefst 75 jaar. Daarbij krijgt u een extra ligplaats voor een recreatieboot en geniet u de voordelen van een totaalpakket aan service en voorzieningen. Met een Comfortship kunt u een vakantiehuis kopen in Limburg in een uniek maritiem park met alle voorzieningen, waarbij u elke dag kunt genieten van een ander decor!